Uitbreiding ATB-route Bakelsbos en ondertekening van

Martijn Hofman, een jongeman van 15 jaar gaat graag met z’n ATB het Bakelsbos in. Hij vraagt zich af waarom de jumps die in het midden gedeelte zijn aangelegd altijd zijn afgedekt met takken. Wij hebben hem aangegeven dat deze jumps illegaal zijn aangelegd en dat TC ’81 tot op heden geen toestemming heeft van Brabant Water voor uitbreiding in het Bakelsbos om iets dergelijks aan te leggen.

Toch wil hij proberen om met Brabant Water in gesprek te komen TC ’81 heeft aangegeven dat het initiatief en zelfwerkzaamheid van zijn kant moet komen. In een later stadium kunnen we mogelijk ondersteunen.

Dat hij daar iets aan wil doen blijkt uit het feit dat hij vandaag een petitie is opgestart  en ons vraagt ook deze te willen ondertekenen.

Ben je het eens met uitbreiding en aanleg van een attractief parcours voor onze jeugd ga dan naar http://www.petitie24.nl/petitie/1128/uitbreiding-mountainbike-baantje-helmond en onderteken!

 

Geplaatst in Tourclub '81 Helmond.